Първите 7 дни на Мондиал 2018 вече са в историята, но това значи само едно – че е ред на ден №8, който ще бъде изпълнен с не по-малко емоции. Дали ще видим как нова футболна супер сила претърпява разочарование или пък най-сетне някой от големите фаворити ще защити статута си? Очакването на отговорите ще владее феновете.

В Gong.bg ви предлагаме да подсладите още повече своето преживяване на най-големия футболен форум, като се включите в нашата игра „Познай резултата”. Ясно е какво е голямото условие – опитайте са да отгатнете възможно най-много точни резултати за деня и така ще имате най-голям шанс да се преборите за някоя от дневните ни награди – оригинална топка от Бундеслигата и бутилка водка.

Днес фокусът пада върху групи D и Е от Мондиал 2018. От 15 часа Бразилия посреща Коста Рика в търсене на първа победа и реабилитиране пред феновете си след неочакваното 1:1 срещу Швейцария. В 18 часа Нигерия и Исландия ще оформят статуквото в група D, където Аржентина е изправен пред възможността да излети от надпреврата. За финал пак се връщаме към група E и друг възлов двубой – между Сърбия и Швейцария.

За да участвате в „Познай резултата” трябва да посочите своята прогноза не по-късно от 10 минути преди началото на съответния двубой. Напомняме, че всяка вярна прогноза ви дава шанс не само за дневните награди, но автоматично ви носи и участие в томболата за най-сериозния приз – екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбоол срещу словенските национали в Лигата на нациите.

Всички награди са предоставени с любезното съдействие на Savoy!

Играй и печели с „Познай резулата”!