Ако оракулът на Gong.bg ВладИмир можеше да си направи регистрация в „Познай резултата” – той обаче знае, че това е конфликт на интереси и затова не го прави – досега вече да е обрал няколко награди. Нужно ли е да казваме още нещо или сам ще се присъединиш към полето на прогнозите?

Играта на Gong.bg дава шанс на всеки с желание да предскаже точен резултат на мачовете от Световното по футбол да печели чудесни награди ежедневно! Придай на Мондил 2018 съвсем друг колорит благодарение на „Познай резултата”!

Всеки нов ден означава нова порция двубоя и съответно прясна, прясна възможност късметът да ти се усмихне. Просто до десет минути преди началото на отделните срещи за деня трябва да дадеш собственото ти предположение за точния резултат. Имената на всички познали – или ако няма такива, на тези с най-близка прогноза – попадат в специален жребий и на следващия ден имената на двама щастливци ще бъдат обявени на сайта. Победителите ще получат оригинална топка от Първа Бундеслига и бутилка водка.

С това обаче не се изчерпва същността на играта. Накрая ни чака и голям жребий за най-ценната награда – екскурзия до Словения за гостуването там на родния национален отбор по футбол в новосформираната Лига на Нациите. За този приз се борят всички, които са дали поне един точен резултат.

Включи се в „Познай резултата”! Преценявай внимателно или рискувай – изборът е изцяло твой, а ако си безгрешен в прогнозите, това рано или късно ще даде резултат!

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.