Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи прогнозите си за предстоящото Световно първенство в телевизия "Унивижън", където се подвизава като водещ. Дали заради факта, че медията е мексиканска, дали защото така вижда нещата, но според Камата "ацтеките" ще играят на полуфинал на шампионата. 

Това би било една от огромнит изненади на Световното, а и най-доброто постижение в историята на мексиканския футбол, защото макар националният отбор да е редовен участник на шампионатите на планетата, никога не е играл на полуфинал. 

"Мексико е много силен отбор, много добре сработен. Тези момчета знаят как да четат играта. Според мен, ще стигнат до полуфиналите на турнира, а там вече ще бъдат отстранени от Аржентина на Меси", заяви Камата в ефира на телевизията. 

В последното си шоу той се появи в доста екстравагантен вид. Стоичков беше елегантно облечен от кръста нагоре, но надолу беше по къси панталонки. По този начин имитираше голямата звезда от НБА ЛеБрон Джеймс, който се появи облечен по този начин само преди няколко дни.