Белгия сътвори „златна страница” в своята история в петъчната вечер, надвивайки Бразилия с 2:1 на Мондиал 2018, за да се класира на полуфиналите на шампионата. Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес е направил подбор от невероятни индивидуалности, които охарактеризират играта на Белгия по брилянтен начин на първенството, но един липсваше в самото начало. Раджа Наинголан не бе повика от испанския треньор в отбора, а това бе полемика дълго време, макар че на дали вече прави впечатление на някой. Роберто Мартинес не е голям фен на полузащитника, тъй като според него той не спазва правилната дисциплина, която той желае. Испанецът улавяше Наинголан да пуши и да пие, а това не му се понрави и го изключи от състава на Белгия.

Е, Нинджата явно не е прекарал добре петъчния ден, след като е катастрофирал със своето Ферари в близост до италианския град Арецо. Новото попълнение на Интер е ударил своят автомобил в  мантинелата на магистралата край града, но за щастие няма никакви травми и ще може да продължи подготовката си с Интер.

Според медии в Италия, футболистът е бил откаран от лични приятели от произшествието, а колата му е репатрирана до най-близкия сервис на Ферари – в Прато.

Щетите около катастрофата са около 50,000 евро, а в сервизът в Прато Нинджата е бил получил "оборотен" автомобил, който ще му служи, докато неговият бъде оправен.