Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов заяви, че според него късметът не е достигнал на тима, за да си осигури победата над Беларус в мача от група А на квалификациите за Световното през 2018 година. “Лъвовете” допуснаха загуба с 1:2, след като в първото полувреме домакините откриха резултата от дузпа.

Хубчев след приземяването: Защитниците сбъркаха

“Не играхме на нивото, което очаквахме. Това което тренирахме, не успяхме да го изпълним на терена. Шансът беше срещу нас. Имаха и дузпа, която за жалост не можах да спася. Просто това не беше нашата вечер”, каза Михайлов.

“Казах много отдавна, че винаги когато не играем под напрежение успяваме да направим нещо. Беларус е по-непретенциозен отбор и ние го подценихме. Можеше да ни вкарат още един или два гола”, допълни стражът на трикольорите.

Петър Занев: Вкараха ни два гола с две изритани топки

“Холандия е далеч по-класен отбор. Пресирахме ги, но днес играта не ни се получи и през второто полувреме се бяхме отворили доста и получихме втори гол. Мачът от първата до последната секунда не беше в наша полза в нито един аспект”, завърши Михайлов.