Какъв ден от Мондиал 2018 изпратихме само! Интригата в група C се завърза още повече, а тежката загуба на Аржентина от Хърватия в група D е на път да срути последната надежда на Лионел Меси за спечелване на световна титла.

В тези коварни условия трябваше да оперират всички участвали в „Познай резултата” и с удоволствие можем да отбележим, че се намери един-едничък майстор, който улучи с абсолютна точност цифровото изражение на крушението за „гаучосите” (0:3). Но Петър Г. не получава оригинална топка на Бундеслигата само по тази причина, той улучи абсолютно точно и равенството 1:1 между Дания и Австралия.

Другата ни награда – бутилка водка – отива при Атанас Т. Той беше безгрешен в предположенията си за Дания-Австралия и Франция-Перу, където „петлите” спечелиха с 1:0 чрез историческия гол на Килиан Мбапе. В подобна на неговата позиция имаше още много други участници, ала жребият определи за победител именно Атанас Т.

Честито на печелившите! Техните награди са осигурени с любезното съдействие на Savoy.

Същото важи и за голямата награда, която ще бъде изтеглена накрая – пътуване до Словения за мача на българския национален отбор срещу словенските национали от новоучредената Лига на нациите. В томболата участват всички, които са дали поне една точна прогноза от началото на Мондиал 2018 досега.

Играй  и печели с „Познай резултата”– твоята любима игра за Мондиал 2018!