Започва още един ден на Световното първенство, който ще е изпълнен с много футболни емоции. И предлагащ поле за изява на най-големите разбирачи на футболната игра. 

Ако се смятате за такива, точно тук е мястото да го покажете. В играта на GONG.BG "Познай резултата" можете да докажете футболните си познания. И да спечелите награди!

До десет минути преди началния час на всеки предвиден в програмата за деня мач, читателите на GONG.BG имате шанса да предоставите своята прогноза с точен резултат за въпросната среща.

Имената на всички познали изхода на двубоя ще попаднат в специален жребий и на следващия ден ще обявим двамата щастливци, които ще получат оригинална топка от Първа Бундеслига и бутилка водка.

Естествено, това няма как да е всичко. Накрая ще има и специална, голяма награда. За нея се борят всички, които са познали поне един точен резултат, а победителят от томболата ще спечели екскурзия до Словения за съответното гостуване на родния национален отбор по футбол от новосформираната Лига на нациите.

А днес футболната програма е изключително богата. Тя започва още на обяд и ще продължи до полунощ. Подгряваме още в 13:00 часа с Франция - Австралия, вдигаме градуса на емоцията с Аржентина - Исландия, увеличаваме залозите с Дания - Перу, преди да сложим точка на всичко с Хърватия - Дания. 

За всичките тези двубои можете да дадете прогнозите си в нашата игра "Познай резултата"! А ако се докажете като футболи познавачи - и да спечелите! Гласувайте, не ни жалете! Наградите са осигурени от Savoy!