Първите две групи от Мондиал 2018 вече са в историята. С всеки изминал ден се приближаваме както към края на месец юни, така и към завършека на първия етап от турнира. Това значи по 4 мача на ден и повече шансове да отнесете награда от „Познай резултата”?

Играта на Gong.bg ви предизвиква да докажете футболната си култура… наред с чистия късмет. Много често той се оказва решаващия фактор, ала за нас е без значение – стига крайният резултат да е точният!

Днес ни чакат крайно интригуващите мачове от групи C и D, където с оглед на разивитието им дотук всичко е възможно. От 17 часа са срещите Австралия-Перу и Дания-Франция, от които може да произтече невероятна въртележка. Французите единствени могат да се считат за сигурни осминафиналисти, като или ще завършат първи и съответно ще влязат в потока на Уругвай-Португалия, или ще бъдат втори, което значи потенциален елиминационен сблъсък срещу Хърватия.

От 21 часа е втората порция мачове и те ще дадат отговор на това дали един от традиционните фаворити – Аржентина, няма да приключи участието си преждевременно. Южноамериканците гонят задължителна победа срещу Нигерия, докато по същото време класиралите напред вече хървати имат сблъсък с Исландия. Островитяните също са притиснати до стената да търсят успех на всяка цена, като отсега са наясно с намерението на балканците да дадат почивка на някои от звездите си.

И така, какво е нужно, за да се включите в „Познай резултата”? Просто посочете какъв ще бъде крайният изход от всеки мач най-късно 10 минути преди началото на срещата. Колкото повече точни отговори имате, толкова по-голям е шансът ви за победа. Всеки ден двама щастливци получават оригинална топка от Бундеслигата и бутилка водка. Накрая пък ще има томбола за голямата награда – пътуване до Словения за мача на родния национален тим по футбол срещу словенските национали в  новосформираната Лига на нациите.