Легендата на световния футбол Диего Марадона предлдага четирицифрена сума, за да се идентифицира човекът, който го обяви за мъртъв. Както е известно, Дон Диего му прилоша след успеха на Аржентина над Нигерия с 2:1 и бе приет в болница, за да му се стабилизира състоянието.

Адвокатът на аржентинската легенда Матиас Лоура сподели пред аржентински медии, че някои хора се опитват да натрупат пиар на гърба на Марадона. „Говорих с други юристи в офиса ми в Буенос Айрес и бяхме инструктирани да предложим 10,000 евро, за да можем да идентифицираме лицето, което си е направило тази злостна шега. Той трябва да понесе цялата строгост на закона и ще направим всичко, за да стане така”, сподели Лоура.

„Това бе много дълга нощ. Бях в Беларус по работни въпроси и помагах на Диего да организира пътуванията си в Русия. Сестрата на Марадона се е опитала да се свърже с мен, както и с него. Никой от нас не е вдигнал, а единият от тях е свършил с колапс. Няма да оставим нещата така”, завърши адвокатът.

Лошите новини винаги се разпространяват по-бързо, отколкото хубавите”, заяви аржентинската легенда.

Дъщерята на Марадона Далма определи статусите в социалните мрежи, като „мизерни”.

„Не им помагайте да се разпространяват толкова лесно тези мизерни писаници. Ако го правите, то вие сте съучастници в техните лъжи”, призова Далма.