Третият ден от Световното първенство по футбол в Русия се оказа истинска супер събота.Цели четири мача се изиграха в рамките на 12 часа, което значи само едно – че в Gong.bg ръцете ни сърбят да раздадем своите награди в „Познай резултата”!

Този път трябва да признаем, че сме впечатлени от двамата ни победители. Всеки от тях успя да познае с абсолютна точност резултатите на 3 от 4-те срещи. Шапки долу за тези момчета!

Да, правилно се ориентирахте – и двамата са мъже. И да за не губим повече време, нека обявим: оригиналната топка от Бундеслигата отива при Емил Ат., който без грешка улучи резултатите на Франция-Австралия (2:1), Хърватия – Нигерия (2:0), но най-вече отгатна сензацията – 1:1 между Аржентина и дебютанта на световни финали Исландия.

Ивайло М. пък е другият щастливец, който печели бутилка водка. И той позна как ще завършат мачовете Франция-Австралия и Хърватия-Нигерия. Макар да не очакваше грешната стъпка на „гаучосите”, вторият ни печеливш позна, че Дания ще надвие Перу с 1:0.

Наградите са предоставени с любезното съдействие на Savoy.

На победителите – честито!

А колкото до останалите… Дори и да не сте спечелили днес, нищо не е загубено. Всеки ден Gong.bg получавате нов шанс да се борите за прекрасните награди, а накрая ще изтеглим и един голям победител. Наградата в този случай ще бъде екскурзия до Словения за гостуването на родния национален тим по футбол срещу словенските национали от Лигата на нациите.

Играйте ежедневно в "Познай резултата" и късметът ще ви се усмихне!