Направо ни разбивате! С всеки изминал ден направо правите на пух и прах „Познай резултата”! Победителите ни за 5-ия ден от Мондиал 2018 заковаха 3 от 3 точни резултата, с което ни накараха да им изкажем само и единствено адмирации.

Някои могат да твърдят, че вчера нямаше много изненади, но още първият мач между Швеция и Република Корея можеше да завърши по съвсем различен начин. Благодарение на дузпа скандинавците спечелиха с 1:0. После дойде редът на Белгия-Панама, където въпросът, общо взето с колко ще бият „червените дяволи”. 3:0 си е класика, но като нищо панамците можеха да си изпатят и по-лошо. А вечерта приключи с драматичната победа на Англия над Тунис с 2:1.

Изброените резултати изобщо не бяха тайна за нашите победители, които ще се радват на своите награди с любезното съдействие на Savoy.

Оригиналната топка от Бундеслигата отива при Алекс В.

Бутилка водка пък ще изстудява другият безгрешник – Данаил Й.

Честито на печелившите!

А останалите не свеждайте глави. Това, че не печелите днес, не намалява шансовете ви. Всяка вярна прогноза, която сте дали, значи, че ще участвате в жребия за голямата награда – екскурзива до Словения за гостуването на родния национален тим по футбол срещу словенските национали в новосформираните национали от Лигата на нациите.