Френският национал Лука Ернандес вярва, че той и неговите съотборници имат всички шансове да спечелят световната титла.

„Имаме всички шансове да спечелим световната титла. Намираме се в добър момент“, коментира Ернандес.

„От осминафиналната фаза на Световното първенство показахме, че сме много силен отбор, както физически така и ментално“, добави той.

„Белгия разполага с отбор с невероятни индивидуалности. Мисля, че няма да бъде лесно. Белгия е много силен отбор. Ние трябва да бъдем много внимателни. Те разполагат с много бързи футболисти. Няма да ни е лесно, но на тях също“, продължи защитникът.

Лука Ернандес бе попитан дали французите ще успеят да спрат Еден Азар. „На осминафиналите ние елиминирахме най-добрия футболист в света, като не му позволихме да докосне топката“, заяви френският национал.

„Ние се представяме много добре в дефанзивен план. Ние работим много усилено и това се вижда на футболния терен. Трябва да продължим да играем по същия начин.“

„Не започнахме участието си на Мондиал 2018 по възможно най-добрия начин. За нас обаче бе важно, че успяхме да подобрим представянето си с всеки изминал мач. На полуфиналите отново трябва да играем на много високо ниво, за да се класираме за финала. Килиан Мбапе е много важен за нас“, каза още Лука Ернандес.