Селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич остана доволен от представянето на тима си, но само до почивката в мача с Швейцария. През тези 45 минути момчетата му водеха с 1:0. След тях обаче допуснаха пълен обрат до 1:2 и имат тежка задача, за да продължат напред. 

"Доволен съм от начина, по който момчетата играха преди почивката. Вкарахме хубав гол, контролирахме и играта. Но след това допуснахме наивно да загубим. Головете им станаха след наши грешки и хубави техни контри", заяви Кръстаич. 

За да продължат напред, сърбите трябва да победят фаворита Бразилия, а ако това се случи, "селесао" пък ще изхвърчи от надпреварата. Въпреки това, селекционерът на "орлите" не губи надежда. 

"Знаехме, че ако искаме да продължим напрд, трябва да спечелим първите си два мача. Сега излизаме срещу Бразилия, който винаги е бил огромният фаворит не само в групата, но и в турнира, в битка, от която няма какво да загубим и ще се борим за успеха", заяви Кръстаич и отказа коментар по щекотливите теми от мача. 

"Съдията и отсъжданията му? Аз не съм човек, който говори за реферите, оставил съм медиите да правят това. Провокацията на Шакири към нашите фенове? Не искам да обсъждам политиката и да се меся в това", заяви лаконично селекционерът на Сърбия.