Втори пълен ден с мачове измина на Световното, за втори път GONG.BG раздава награди. Този път те са за най-големите познавачи сред читателите на сайта ни. Или поне тези, които наистина се доказаха като такива. 

Имаме двама участници в играта ни "Познай резултата", които познаха изхода на два от мачовете в петъчния ден. Съответно те печелят и наградите ни. Те са предвидили, че Иран ще победи Мароко с 1:0 и че Уругвай ще надделее над Египет със същия резултат.  

Така топка от Бундеслигата отива за Кирил Ст., а бутилка водка ще има за Красимир Л. Наградите са ни предоставни с любезното съдйствие на Savoy!

Гвоздеят на програмата от петък между Испания и Португалия, завършил при зрелищното 3:3, предизвика обаче най-големи трудности сред познавачите. Никой от тях не успя да познае тази развръзка, като имаше предположения за 3:2 и 4:3 в полза на Испания, същите два резултата, но за Португалия, както и за равенство 2:2. Но предвидил крайното 3:3 нямаше...

Всички, които не спечелиха днес, не губете кураж. Всеки ден ще раздаваме от прекрасните си награди, а в края на първенството ще изтеглим и голямата такава - пътуване до Словения за мача на националния отбор с този съперник в Лигата на нациите. Така че участвайте ежедневно, заслужава си!