Ако искате да прибавите още емоции към Мондиал 2018, то Gong.bg е вашето място! Освен добро настроение с готовност раздаваме и награди. Как ли? Много просто – чрез нашата игра „Познай резултата”, посветена на Световното първенство.

От името ѝ става ясно какво се очаква от вас – всеки ден дайте своите прогнози как ще завършват двубоите по терените в Русия и можете да спечелите някои от нашите чудесни награди. В 7-ия ден екшънът стартира с двубой от група B, където един от фаворитите Португалия среща изправения пред отпадане тим на Мароко. Три часа след началото на този мач (18 ч.) стартира следващият – между Уругвай и Саудитска Арабия, с което ще се завърши втория кръг в група А. От 21 часа пък отново се връщаме към група В за двубоя Иран-Испания преди когото, шокиращо или не, иранците имат в актива си повече точки от далеч по-именития си опонент.

За да участваш в „Познай резултата” трябва да дадеш своята прогноза предварително, най-късно до 10 минути преди началния час на съответния мач. Колкото повече точни резултата регистрираш в хода на деня, толкова по-голям шанс имаш да се окажеш сред двамата късметлии, които ще получат оригинална топка от Бундеслигата и бутилка водка. Наградите са предоставени с любезното съдействие на Savoy.

Дори и да се разминете с дневните „отличия”, само една-едничка вярна прогноза в хода на целия Мондиал ви включва с равни шансове в жребия за голямата награда – екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбол срещу словенските национали в новосформираната Лига на нациите.

Играй и печели с „Познай резултата”!