Селекционерът на Испания Фернандо Йеро заяви, че не планира да прави промени на вратарския пост, въпреки полемиките през последните дни относно Давид де Хеа.

„Де Хеа е спокоен и има нашата пълна подкрепа. Аз не планирам да правя промени на вратарския пост“, коментира Йеро в интервю за радио „Cadena SER“.

„Номер „9“ в националния отбор не е лесен за носене от никой. Диего Коста се справя страхотно със своята работа. Той отваря много пространства за нашите халфове, които атакуват от втора позиция“, добави селекционерът на Испания.

„Мачът срещу Португалия може би е най-добрият до този момент на Световното първенство. Двубоят срещу Иран бе много труден.“

„Ще видим дали ще има ротации в състава за последния мач от групата срещу Мароко. Още не сме взели окончателно решение.“

„ВАР ми харесва, защото дава повече спокойствие на съдиите. Когато съдиите са по-спокойни, това е добре за футбола и за играта. В това няма никакво съмнение“, продължи треньорът на „Ла Фурия Роха“.

„На това Световно първенство силите са изравнени и има много изненадани. Ние имаме четири точки и в последния мач имаме всички шансове да завършим на първо място в групата. Това и трябва да направим“, каза още Фернандо Йеро.