Дидие Дешан сътвори чудо с отбора на Франция в хода на Световното първенство, заяви вратарят на французите Юго Лорис на пресконференцията преди финала на Мондиала срещу Хърватия.

"Дешан няма грешен ход и извърши чудо, тъй като успява да намери най-правилните решения. Талантът на играчите, усилията и концентрацията - цялата стратегия е дело на треньорския щаб. Надявам се утре да покажем най-доброто от себе си", коментира Лорис. Вратарят добави, че всички в лагера на Франция се настройват за най-важния мач в живота си.

Юго Лорис

източник: Gulliver/GettyImages

"Всички сме спокойни, няма напрежение. Утре ни чака особен мач, най-важният в живота ни. Трябва да сме пределно концентрирани", каза Лорис. Той познава добре съперника и се надява Франция да успее да спечели още в редовното време, тъй като хърватите показаха, че са господари на продълженията и дузпите дотук на шампионата. "Хърватите са добре сложени физически и притежават воля за победа. Те имат изключително поколение, ще подходим с голямо уважение към тях. Нашата задача е да спечелим в редовното време. Готови сме физически и психически", завърши стражът. /БТА