Трябваше да чакаме до 7-ия ден на Мондиал 2018, докато най-сетне излъчим първата дама, която печели с играта на Gong.bg „Познай резултата”! Чакането съвсем не беше планирано и си признаваме, че щом резултатите от жребия станаха ясни, си отдъхнахме.

Във вторник шампионатът на планетата произведе някои доста интересни резултати, които определено бяха трудни за отгатване. Шоуто започна с малко очакваната победа на Япония над Колумбия с 2:1, която до голяма степен беше обусловена от червения картон на Карлос Санчес още в 3-ата минута. После дойде ред на дуела Полша-Сенегал, за който се очакваше да бъде интригуващ. Грешките на „дружина полска” в отбрана струваха прескъпо, а сенегалците записаха първа победа за Африка на Мондиал 2018 също с 2:1. Вечерта всичко приключи с категоричното 3:1 за Русия над Египет в група А, което на практика изпрати домакините в 1/8-финалите.

Най-оспорваният мач от всички – между Сенегал и Полша – логично бе и най-труден за отгатване. Реално и двамата ни победители печелят заради точните си предвиждания на Колумбия-Япония и Русия-Египет.

Оригиналната топка от Първа Бундеслига отива при Катя И.

Бутилката водка пък стана притежание на Емил Е.

Всички награди са осигурени с любезното съдействие на Savoy.

За всички с точни прогнози, които нямаха късмет при ежедневната томбола – не губете надежда. Всеки един познат точен резултат ви прави част от битката за голямата награда, която ще се разиграе накрая – екскурзия до Словения за мача на родния национален тим по футбол срещу словенските национали от новосформираната Лига на Нациите.

Прогнозирай безгрешно и печели с „Познай резултата”!