Звездата на ЛА Галакси Златан Ибрахимович за пореден път направи любопитно изказване по повод евентуално си участие на световното първенство в Русия. Той категорично заяви, че ще бъде на Мондиала, макар това да не значи, че ще играе на 100%. 

Ибрахимович пак говори за Световното: Няма да ходя само за присъствие

"Ще бъда на световното. Ако ви кажа повече, хората ще ми досаждат, за това внимавам. Ще кажа само, че Световно без Златан не е Световно", каза Ибра.

"От дълго време поглеждах към Лос Анджелис и исках да направя подарък на хората в града. След това се появи възможност и реших да им подаря... себе си. Така че... Заповядайте!", допълни Златан в интервю за шоуто на Джими Кимъл.

Ибрахимович също така сподели, че му допада, че в САЩ в момента го наричат "лъв". Въпреки това предпочита истинското си име, тъй като му харесва значението му на славянските езици. 

Ибрахимович: Световното без мен няма да струва

"Не съм типичният швед. Те са много мили. Но все пак Швеция е известна с мен. На славянските езици името ми значи "злато", така че това ми харесва. На хората им е трудно да го произнасят, за това ме наричат Ибра. Сега ме наричат "лъв", каза още футболистът на ЛА Галакси.