Едва ли са били много хората по целия свят, които са очаквали мачът между Русия и Саудитска Арабия да се завърши по начина, по който се случи. "Сборная" спука от бой съперника си и го отнесе с 5:0. 

Мнозина предричаха успех за руснаците и гласуваха в играта ни "Познай резултата". Но един-единствен от тях се доказа като най-големият разбирач от всички. Това е Стоян Д., който единствен позна разгромното изражение на резултата. 

И ще бъде зарадван с голямата ни награда, която връчваме всеки ден - топка от Бундеслигата. Имаме и втора награда - бутилка водка, която поради липсата на втори познал точния резултат, ще отиде при този, който е бил най-близо до верния отговор. Това е Боян Р., който е дал прогноза от 6:0 за Русия. 

Тези страхотни награди са ни предоставени от Savoy!

Всеки ден двама от вас могат да са на местата на тези щастливци. За целта само трябва да гласувате в нашата игра "Познай резултата" и да се постараете да познаете крайното цифрово изражение на битките за деня. 

До десет минути преди началния час на всеки предвиден в програмата за деня мач имате шанса да предоставите своята прогноза с точен резултат за въпросната среща. Имената на всички познали изхода на срещата ще попаднат в специален жребий и на следващия ден ще обявим двамата щастливци, които ще получат оригинална топка от Първа Бундеслига и бутилка водка.

Естествено, това няма как да е всичко. Накрая ще има и специална, голяма награда. За нея се борят всички, които са познали поне един точен резултат, а победителят от томболата ще спечели екскурзия до Словения за съответното гостуване на родния национален отбор по футбол от новосформираната Лига на нациите.

Гласувайте в "Познай резултата" и се докажете като разбирачи. И после можете да се озовете на мястото на щастливците, които вече получиха нашите награди! Гласувайте, не ни жалете!