Селекционерът на Испания Фернандо Йеро заяви, че отборът е отворен към всичко и може да излезе с двама нападатели в мача срещу Русия от осминафиналите на Световното първенство.

„Треньорите трябва да бъдат критични към играта на своя отбор независимо дали печели, губили или прави равенство. През седмицата работихме много усилено в различни аспекти и се надяваме да покажем съвсем различно представяне в сравнение с мача срещу Мароко“, коментира Йеро.

„В първите ни три мача от груповата фаза имаше хубави неща в нашата игра, а ние трябва да продължим нашия път“, добави селекционерът на Испания.

„Отворени сме към всичко. Възможно е да играем с двама нападатели в атака. Трябва да поемаме известни рискове. Имаше деликатни моменти в първите мачове. За нас е важно, че успяхме да завършим на първото място в групата“, допълни той.

„Намираме се на едно Световно, в което ВАР ни изненадва приятно. На световните първенства няма подаръци. Всички сили са изравнени. Футболът става все по-изравнен и се решава от малките детайли“, продължи специалистът.

„През цялата седмица работихме много здраво в защита. Наясно сме, че трябва да заздравим представянето си в дефанзивен план“, каза още Фернандо Йеро.