Феновете на Ливърпул останаха изключително доволни от отпадането на Испания на Мондиал 2018. Световният шампион за 2010 година бе подчинен на осминафиналите от домакина Русия, след като загуби с 3:4 след дузпи. В редовното време срещата приключи при 1:1.

„Червените” привърженици заляха социалните мрежи с подигравателни статуси за провала на Испания, като основна мишена бе Серхио Рамос. Както е известно, Серхио Рамос бе причината звездата на англичаните Мохамед Салах да не изиграе пълни 90 минути на финала в Шампионската лига. Ливърпул загуби с 1:3 от Реал Мадрид, а Салах бе повален от Серхио Рамос в центъра на терена в 30-тата минута, след което нарани рамото си. Това бе добра възможност за феновете на английския отбор да си излеят гнева към испанския капитан.

„Без значение кой ще спечели Световната титла, тази снимка значи много”, гласи един от постовете в Туитър.

Жената на новото попълнение на мърсисайдци Фабиньо - Ребека Табарес дори е харесала един от постовете в Instagram, в който е заснет как Рамос ридае на терена в Москва след края на срещата.

"Нещастно", гласи един от постовете на феновете на Ливърпул.

Египетският фен Фарах Фахми споделя, че кармата е опасна, публикувайки сълзите на Салах на финала, както и тези на Рамос на "Лужники".