Може би обикновеният човек си мисли, че най-голямата радост за футболния фен е, когато отборът му бие на Световното? Ако родината ти участва там, може би да. Но за нас, българите, които гледаме Мондиалите само по телевизията вече от 20 години, страстта е друга. 

А именно - да се докажем като големите разбирачи. За всеки привърженик на футбола е истинско удоволствие, когато прогнозата му за даден мач се окаже правилна. А GONG.BG предоставя на верните си читателите шанса не просто да блеснат с прогнозите си, а и да спечелят от това. 

С нашата игра "Познай резултата" можете не само да се изфукате пред приятели колко много ви е ясна тази игра, а и да спечелите страхотни награди. Всеки ден позналите как ще завършат съответните битки от Мондиала участват в специален жребий за футболна топка от Бундеслигата и бутилка водка. А след края на играта ще изтеглим и големия победител, който ще отиде в Словения на мача на България там от Лигата на нациите през септември. 

Наградите са предоставени с любезното съдействие на Savoy! 

За да участвате в играта "Познай резултата" просто трябва да дадете прогнозите си до 10 минути преди началото на съответния сблъсък. Можете да ползвате и помощта на нашия пухкав оракул - котето ВладИмир, който всеки ден също с охота дава прогнозите си. 

Така де, докажете, че все пак разбирате футбола повече от една котка, па макар и надарена със свръхестествени сили да предрича изхода от мачове чрез панички котешка храна. Вие можете по-добре, нали така? Покажете го в "Познай резултата"!