Анхел Ди Мария заяви, че Лионел Меси е най-великият футболист за всички времена, а негов триумф с националния отбор на Аржентина на Мондиал 2018 само ще затвърди това.

„Меси е най-великият футболист за всички времена. Спечелването на Световното първенство в Русия ще го направи още по-голям, отколктоо е в момента. Ще затвърди неговото величие“, коментира Ди Мария.

„Няма думи, които да описват Лео. Винаги ви изненадва. Една година минава и Меси е най-добрият, преминава още една година и той е най-добрият, той е играч от друг свят, извънземен“, добави той.

„Кристиано е отличен футболист, но ние живеем в епохата на извънземния Меси.“

„Аржентина винаги е фаворит на такива форуми. Има и други отбори, които притежават много талантливи футболисти и се открояват. За мен големите фаворити на Мондиал 2018 са Франция и Испания“, продължи играчът на Пари Сен Жермен.

„Аржентина е на нивото на Германия и Испания, но ни предстои още много работа до началото на Мондиал 2018, за да бъдем максимално силни и подготвени. Играхме три финала и нямахме късмет в нито един момент. Не ни отписвайте“, каза още Анхел Ди Мария.