Светът е завладян празнични емоции, а в това време на годината е време за равносметки. Как е протекла годината, какво сме постигнали в нея, с какво не сме успели да се преборим, какво ни предстои занапред...

В това време за равносметки, от GONG.BG решихме да ви предложим едно малко по-различно обобщение на събитията през годината. Един вид, да я изпратим в по-добро настроение с нещата, които са леко встрани от ежедневните спортни зрелища. 

Затова подбрахме снимките на най-красивите жени, които имат допирателна със спорта, макар и не съвсем. Те изхвърляха гаджетата си спортисти, куфяха по стадионите на Мондиала, ваеха тела във фитнеса, наслаждаваха се на различни спортни мероприятия...

Но най-важното от всичко - те са просто прелестни и няма как да не им обърнем внимание в една подобна годишна равносметка на красивата страна около спорта. Насладете се на най-прекрасните мацки в обобщаващите ни галерии всеки ден. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.