Колко много повече от това да бъде просто поредната красавица се налага да бъде Виктория Лопирева, разказа руският сайт championat.ru.

Посланичката на Мондиал 2018 живее на свръхзвукови обороти в последните месеци преди финалите.

Секси посланичката на Мондиал 2018

Само за 24 часа, дори и малко по-малко, прекрасната блондинка успя да свърши следното:
1. Направи тур на ново летище в Ростов-на-Дон.
2. Планира и засне фотосесия на стадиона в града.
3. Даде интервю на Петер Шмайхел.
4. Засне кадри за филм на ББС.
5. Посети детски футболен турнир и раздаде награди на участниците.
6. Даде пресконференция в Ростов.
7. Срещна се с болното момченце Никита, който се нуждае от операция и направи дарение.
8. Даде интервю за championat.ru.

В него красавицата, лице на Световното първенство, разказа интересни детайли за ежедневието си.

Ангелът на Мондиал 2018 просто няма спирка

Като например - маршрута си за последния месец - Мароко, Ню Йорк, Буенос Айрес, Рио де Жанейро, Дубай, Судан, Москва, и Ростов-на-Дон.

"Имам график на официални събития. Всичко ми е разграфено до минута. Аз съм първата жена - посланик на ФИФА. Съпровождах световната титла в 145 страни. Да, не успях да съм в абсолютно всички, но разказвах за страната ни, приканвах хората да гледат Мондиала," споделя Виктория.

"В Аржентина бе невероятно. Три дни хората не спряха да се тълпят около мен. Казваха ми - "Имахме Ева Перон, сега ще имаме Виктория Перон". Подемаха ме от улицата направо. Мечтая си в Русия да има атмосфера като на "Ла Бомбонера", продължи тя. "Удивително е колко много последователи имам и от Бразилия в социалните мрежи, почти колкото руснаците."

Виктория призна, че от всички знаменити футболни личности, с които се срещна по пътя си, особено я е впечатлил Неймар. Дрогба и Погба също са грабнали вниманието на хубавицата, като модели за подражание.

Най-тежкият ден? "След Рио веднага кацнах в Дубай. Трудно е да се приспособиш с тази часова разлика. Пристигнахме късно вечерта, а в 8 сутринта трябваше да имаме среща за купата. Цял ден пресконфернции и събития. И всичко това на 12-сантиметрови токчета. Приключихме в 1 през нощта. В 2 си бях в леглото, а в 4 станах за следващия полет - към Судан. Летяхме четири часа и директно от самолета бях на пресконференция, а след това посетихме местно училище. И оттам си тръгнах през нощта, а имахме и проблеми на летището - караха ни да подписваме купища бумаги, за да ни пуснат. Почти се разплаках, исках само да се прибера у дома."

"Спя по три часа на ден, 11 часа прекарвам в самолета. Много хора виждат красивите картинки в Инстаграм, но не знаят какво коства всичко. Но целта е голяма. Световното първенство е огромна крачка за бъдещето на Русия, за нашите деца," завършва Виктория Лопирева.