Красивата бивша телевизионна водеща Лаура Гадеа назова кои са фаворитите ѝ за започващия на 14 юни футболен Мондиал. Доскорошното лице на испанската спортна програма El Chiringuito естествено призна, че залага най-вече на родната ѝ Испания.

Като основни конкуренти на световните шампиони от 2010 година, Лаура нареди Бразилия, Германия и Франция.

Лаура говори и за това как е попаднала в El Chiringuito, като засегна и раздялата между двете страни, която била особено хладна.

„Естествено на Световното ще стискам палци на Испания. Останалите фаворити за трофея според мен са Бразилия, Франция и Германия“, каза Лаура.

„Завърших журналистика и след това попаднах в El Chiringuito. Бях избрана с конкурс. Работата в телевизията ми допада. Научих се да владея емоциите си, но като цяло, освен някое интервю или репортаж, не вършех много журналистическа работа. Раздялата ми с El Chiringuito бе хладна. Честно казано, не ми липсва. Това не беше работата за мен“, откровено казва русокосата мадама.

Запитана към днешна дата в какви отношения е с продуцентите и екипа на предаването, хубавицата със слънчева усмивка отговори лаконично: „Не поддържаме никаква връзка“.

Снимки на чаровницата Лаура може да видите в прикачената галерия!