Милиони очи скоро ще са насочени изцяло към Русия за мачовете от Световното първенство по футбол. Милиони футболни фенове ще следят всичко, което се случва на Мондиала.

Така ще е и с някои от най-популярните личности в света.

Известни фигури от света на спорта, политиката и киното също очакват с нетърпение Световното първенство като всички нас.

Ето и някои от тях:

Рафаел Надал

Легендарният тенисист в момента участва на турнира от Големия шлем Ролан Гарос, а в средата на месеца, Надал, който е известен фен на футбола ще гледа и двубоите от Мондиала, за да подкрепя испанския национален тим.

Принц Уилям

Английският престолонаследник също никога не е крил симпатиите си към футбола, а по време на Мондиала принц Уилям ще се присъедини към най-популярните привърженици на "Трите лъва".

Хю Джакман

Австралиецът Хю Джакман е познат като голям фен на ръгбито, но и на футбола. И определено ще се вълнува от представянето на Австралия на Световното първенство в Русия.

Коби Байънт

Една от най-големите фигури в света на баскетбола е запален фен на футбола, така че без съмнение ще се вълнува от мачовете на Мондиала.

Ангела Меркел

Немският канцлер Ангела Меркел също от години е известна и със симпатиите съм към футбола и по-специално националния тим на Германия.

Роджър Федерер

Швейцарската тенис легенда е израстнал, подкрепяйки ФК Базел и националния тим на своята родина, така че не можем да очакваме друго освен да се вълнува от случващото се по футболните терени в Русия.

Сър Елтън Джон

Музикалната звезда Елтън Джон влиза уверено в редиците на най-големите футболни фенове сред популярните личности в света. Неговият фаворит е английският национален тим.

Жерар Депардийо

Запален футболен запалянко, френският актьор пък е сред най-известните привърженици на "петлите" и ще следи с интерес резултатите им на Мондиала.