Килиан Мбапе е една от най-изпъкващите и интересни звезди на Франция. Само на 19 години младият талант се превърна в едно от големите имена на световния футбол, като е желан от редица европейски грандове.

В момента талантливият нападател е концентриран върху изявите си на Мондиала в Русия. Той изигра съществена роля за класирането на „петлите“ на четвъртфиналите, след като наниза два гола за победата с 4:3 над Аржентина в предходната фаза.

Часове преди поредното предизвикателство за Франция по пътя към световния връх, испанското издание AS посвети специален материал на младока. От испанската медия акцентират върху седем момента от биографията на Мбапе, които е възможно широката аудитория да не знае, и които будят любопитство.

Може да ги видите в прикачената галерия!

Франция ще мери сили с Уругвай по-късно днес от 17.00 часа. Развитието на срещата минута по минута ще може да проследите с Gong.bg, а също така и да слушате на честотите на Дарик радио. В края на състезателния ден, анализ на всичко случило се по терените в Русия може да гледате в предаването на DIEMA SPORT - Новините от Мондиала. 

А каква прогноза даде за срещата нашият пухкав оракул, може да видите в следното видео: