Дания постигна победа с 2:0 срещу Мексико в контролна среща, която се игра на стадион „Брьондби“.

Кристиан Ериксен бе близо до това да отбележи гол в 14-та минута, но топката премина над напречната греда и излезе в аут.

Томас Дилейни бе изведен на много добра позиция в 28-та минута, но ударът му бе много слаб и не затрудни Гийермо Очоа, който направи рутинно спасяване.

Андрес Гуардадо отправи хубав удар от дистанция в 36-та минута, но топката се спря в левия стълб на вратата на Каспер Шмайхел.

Кристиан Ериксен отново изпробва мерника си в 42-та минута, но не успя да намери очертанията на вратата и топката премина встрани от левия стълб на вратата на Очоа.

Дания поведе в 71-та минута, когато Кристиан Ериксен комбинира с Юсуф Поулсен, който с много хубав диагонален удар от границата на наказателното поле на Мексико вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Очоа.

Дания удвои своята преднина в 74-та минута. Далсгаард с дълъг пас изведе Кристиан Ериксен сам срещу Очоа и той не пропусна да вкара.

Мексико можеше да се върне в мача в 85-та минута, но след удара на Хавиер Ернандес топката се спря в левия стълб на вратата на Каспер Шмайхел. Чичарито направи много голям пропуск.

В добавеното време на срещата Каспер Шмайхел се отличи със страхотно спасяване, като успя да спаси удара на Марко Фабиан.