Бразилия постигна минимална победа с 1:0 при гостуването на Германия в контролата, която се игра на „Олимпиящадион“ в Берлин.

Габриел Жезус получи отлично извеждащо подаване в 36-та минута, след което напредна, но се забави и бе застигнат от двама футболисти на Бундестима. Нападателят на Манчестър Сити все пак успя да запази топката и да ги финтира, след което стреля, но над напречната греда в аут.

Бразилия поведе в резултата в 37-та минута, когато Уилиан центрира в наказателното поле на Германия, където Габриел Жезус бе оставен непокрит и стреля с глава, а Кевин Трап не се намеси по най-убедителния начин и топката премина гол линията.

Бразилците направиха много сериозен пропуск в 55-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Германия Уилиан стреля от отлична позиция с глава, но над напречната греда в аут.

Няколко секунди по-късно Кевин Трап се наложи да прави впечатляващо спасяване, след като отрази удара на Паулиньо.

След центриране от корнер в наказателното поле на Германия в 68-та минута Кевин Трап допусна група грешка и топката стигна до непокрития Габриел Жезус, който се опита да я насочи в опразнената врата, но кълбото премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата.

Юлиан Дракслер отправи първия точен удар във вратата на Бразилия в добавеното време на мача, но Алисон внимаваше и спаси.