Австралия и Колумбия завършиха 0:0 в контролна среща, която се игра на „Крейвън Котидж“ в Лондон.

Хамес Родригес центрира в наказателното поле на Австралия в 5-та минута, където Урибе изпревари Брад Джоунс и стреля с глава, но в аут.

Австралийците организираха добра атака в 47-та минута, когато Рогич подаде към Нобут, който стреля, но неточно в аут.

Карлос Бака отбеляза гол в 54-та минута, но попадението не бе зачетено заради засада.

След грешка в разиграването от страна на австралийците, Хамес Родригес отправи далечен удар, но над напречната греда в аут.

Йери Мина стреля с глава в 60-та минута след центриране в наказателното поле на Австралия, но ударът на защитника не намери целта.

Карлос Бака се измъкна много добре от защитник на Австралия в 61-та минута, след което центрира в наказателното поле, където Хамес Родригес стреля с глава, но неточно в аут.

Борха изпусна най-чистото положение в 63-та минута.

Колумбия можеше да стигне до победния гол в 80-та минута, но след удара с глава на Борха топката се спря в десния стълб на вратата на Австралия.

Вукович фаулира Борха в 84-та минута и съдията посочи бялата точка.

Вратарят на Австралия Вукович поправи грешката си и спаси удара на Борха от бялата точка.

В последните минути на срещата в наказателното поле на Австралия бе истински хаос, но колумбийците не успяха да вкарат победен гол.

В добавеното време на срещата Морено центрира от фаул в наказателното поле на Австралия, след което Борха стреля от въздуха, но топката се спря отново в десния стълб на вратата на Вукович.