По традиция от началото на Мондиала в Русия всеки ден в ранния следобед ви съобщаваме кои са късметлиите от играта ни с прогнози за мачовете в груповата фаза – „Познай резултата“.

Двама майстори и изкусни познавачи на царя на спортовете, които бяха дали точни прогнози, спечелиха наградите днес. Жребият определи Ангел С. да получи оригинална топка от Бундеслигата, а Иван.И. ще полее успеха си бутилка водка.

И двамата печеливши са отгатнали изхода на две от четирите срещи от 14-ия състезателен ден.

Няма как да не отбележим, че само един от участвалите наши читатели е познал сензацията – а именно загубата на Германия от Корея, след която Бундестимът напусна турнира.

Ако не сте сред печелившите, не се отчайвайте! И днес имате шанса да даде своите предположения за точен резултат до 10 минути преди старта на двубоите от програмата за четвъртък и да се надявате, че късметът ще ви се усмихне.

Играйте с нас, защото възможността да си спечелите топка или бутилката водка далеч не е всичко! Колкото повече познавате, толкова по-голям е шансът ви и за голямата награда - екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбол срещу словенските национали в новосформираната Лига на нациите.

Всички награди са осигурени със съдействието на Savoy.

Мачовете от програмата за 28 юни на Мондиала са: Япония – Полша и Сенегал – Колумбия от 17.00 часа, а от 21.00 часа са битките между Англия – Белгия и Панама – Тунис. Може да прогнозирате ТУК!