Русия показа по-силна игра от Италия, заяви селекционерът на Кариоките Луиш Фелипе Сколари след контролата Бразилия - Русия.

Мачът, играл се на стадиона на Челси в Лондон, завърши наравно 1:1. През първото полувреме доминираше Сборная, а след като руснаците откриха чрез Файзулин в 73-ата минута, Бразилия наложи превес. Момчетата на Сколари успяха да изравнят чрез Фред едва в последната минута на редовното време.

"Руският отбор е много добре организиран. Това е единственият тим, не допуснал гол до момента в квалификационната кампания за СП 2014. Руснаците играха по-добре, отколкото италианците, с които направихме 2:2 на 21 март", заяви Сколари на пресконференцията след мача.

Въпреки второто поред равенство в европейското турне на Кариоките Големият Фил не вижда проблем в играта на своя отбор. Според него Бразилия е показала по-силна игра от Русия. "Във футбола по-силният не винаги побеждава. Добре че успяхме да изравним".

На журналистически въпрос дали се притеснява от играта на своя тим, Сколари отговори така: "От какво да се притеснявам? Да, имаме някои проблеми, но ще ги изгладим. Разполагаме с достатъчно време до Световното първенство. Надявам се дотогава всичко при нас да е окей". /БГНЕС