Селекционерът на английския национален отбор Рой Ходжсън не смята да подава оставка след края на участието на тима на Световното. "Трите лъва" са на крачка от отпадането след втората си загуба с 1:2. 

Снощи те паднаха с този резултат от Уругвай, а преди това и Италия ги би по същия начин. Така англичаните остават с нула точки от два мача и само чудо може да им позволи да се класират напред. 

Въпреки двете поражения, Ходжсън не смята, че трябва да подава оставка смята, че има какво още да даде на националния отбор, който е на прага на първото си отпадане в груповата фаза от 1958 г. насам. 

"Нямам никакво намерение да подавам оставка. Изключително много съм доволен от начина, по който моите момчета реагираха на указанията ми и ги видях да играят по начина, по който всички искахме."

"Горчиво съм разочарован, не ме разбирайте погрешно, но само от резултатите. Точно затова не смятам да подавам оставка. Но от друга страна, ако от ФА решат, че не аз съм човекът за работата, тогава могат да ме уволнят, но това ще е тяхно решение, не мое", сподели Ходжсън.