Ръководството на Милан излезе със специално обръщение, в което опроверга предложението на Марио Балотели към футболистите на Реал Мадрид да спят с приятелката му, ако успеят да отстранят Борусия Дортмунд тази вечер.

Буйният нрав на италианския национал отново се прояви само дни преди полуфиналния реванш в Шампионската лига, когато играчът в прав текст заяви: „Ако Реал Мадрид успее да обърне Борусия Дортмунд и стигне до финала на Шампионската лига, ще позволя на приятелката си да спи с всичките им играчи.“

Чрез клубния си сайт „росонерите“ обаче заявиха, че Балотели изобщо не е коментирал изхода на мача и обвиниха английския таблоид „Сън“ в манипулация. „Футболен клуб Милан отрича информациите в „Кориере дела Сера“, които се отнасят до материалите в британския таблоид „Сън“ за декларации, направени от Марио Балотели по повод мачът от Шампионската лига между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд. Искаме да заявим ясно, че играчът никога не е отправял какъвто и да е коментар за двубоя“, гласи съобщението.