Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, както и всички в българския лагер, беше щастлив след победата ни над Швеция с 3:2.

"Счупихме 50-годишен карък и то съвсем заслужено. Много време мина оттогава. Да не се връщаме толкова назад и за хубаво, и за лошо. Жалко, че пропуснаха хубава възможност срещу Беларус.Радостно е, че тук бихме Холандия и Швеция. Надяваме се и за гостуванията, няма да има по-щастлив от мен."

"В кръга на шегата и Георги Донков ще свърши работа в отсъствието на наказания Хубчев. Аз отговарям за договора на Хубчев. Аз бях в основата за привличането на Хубчев. Още тогава казахме, че го наемаме за дълъг период. Сигурен си е за поста."

"Публиката се връща с резултати. Жалко е, че имаше една малка група, която с началото на мача започна да псува президента. Нямам обяснение. Най-добрият отговор е победата."
"За пръв ще си позволя. Съдията свири не толкова точно, спрямо дузпата.Едно време и ние играехме срещу 15 души. И сега беше така. И като сложиш онази малка групичка, която освиркваше, стават 16. Пожелавам на момчетата успех и да бият Холандия", завърши Йордан Лечков.