Включи се във виртуалния футболен мениджър на Първа лига

Имаме удоволствието да ви представим виртуалния футболен мениджър за Българското първенство по футбол. 

Родните запалянковци вече имат възможността, не само да коментират треньорските решения на своите любимци и техните противници, а сами да влязат в ролята на мениджъри и да се изправят пред предизвикателствата на тази професия на база действителните събития в мачовете, само чрез няколко движения на телефона си.    

FPL Fantasy Manager е виртуален футболен мениджър отразяващ реалното представяне на състезатели в Първа професионална футболна лига на България 

Всеки мениджър разполага с равен бюджет и селектира състава си според своите предпочитания. Точков актив се трупа от показателите на твоите избраници в мачовете от Първа Професионална Лига на България.  

Официалните правила на играта може да намериш тук: 

https://fplfm.bg/help/rules/ 

Нашите страхотни награди тук: 

https://fplfm.bg/help/prizes/ 

Изгледай видеото с упътвания и съвети: 

https://fplfm.bg/help/tutorial/ 

Головете, асистенциите, по-малко допуснатите голове и чистите мрежи носят точки в играта. Използвай футболните си познания, усета си и стратегичекото си мислене, за да побеждаваш. Можеш да участваш в публичните лиги, както и да създаваш частни, където да се състезаваш с твоите приятели, колеги, съотборници. Имаш възможността да използваш различни схеми на игра както и чипове, които ако използваш умело в точния момент ще ти дадат предимство в точките. 

FPL Fantasy Manager насърчава гледаемостта на футбола и Българското първенство, дава възможност на участниците да приложат техните виждания за футболната игра в реално време и игрова обстановка, да селектират боеспособен състав, да следят представянето на любимите си отбори и играчи, да четат новини за българския футбол и да използват най-пълния и точен livescore за ППФЛ. 

Следете ежеседмични рубрики в gong.bg,  отразяващи всичко най-интересно в играта - Селекция преди всеки кръг и Обзор след приключването му. 

Очакват те много награди на любимия тим, на Националния отбор на България и още други футболни изненади. Докажи на всички, че разбираш от футбол и изживей мечтата си да бъдеш треньор. 

Следвайте ни в Facebook: 

https://www.facebook.com/FPLFM/ И Instagram: 

https://www.instagram.com/fplfm/ 

Играй FPL Fantasy Manager! СВАЛИ ИГРАТА СЕГА! 

iOS: https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442… 
Android: https://play.google.com/store/apps/details… 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

FPL Fantasy Manager