Имаме удоволствието да ви представим виртуалния футболен мениджър за Българското първенство по футбол. 

Родните запалянковци вече имат възможността, не само да коментират треньорските решения на своите любимци и техните противници, а сами да влязат в ролята на мениджъри и да се изправят пред предизвикателствата на тази професия на база действителните събития в мачовете, само чрез няколко движения на телефона си.    

FPL Fantasy Manager е виртуален футболен мениджър отразяващ реалното представяне на състезатели в Първа професионална футболна лига на България 

Всеки мениджър разполага с равен бюджет и селектира състава си според своите предпочитания. Точков актив се трупа от показателите на твоите избраници в мачовете от Първа Професионална Лига на България.  

виртуалния футболен мениджър за Българското първенство по футбол

Официалните правила на играта може да намериш тук: 

https://fplfm.bg/help/rules/ 

Нашите страхотни награди тук: 

https://fplfm.bg/help/prizes/ 

Изгледай видеото с упътвания и съвети: 

https://fplfm.bg/help/tutorial/ 

Головете, асистенциите, по-малко допуснатите голове и чистите мрежи носят точки в играта. Използвай футболните си познания, усета си и стратегичекото си мислене, за да побеждаваш. Можеш да участваш в публичните лиги, както и да създаваш частни, където да се състезаваш с твоите приятели, колеги, съотборници. Имаш възможността да използваш различни схеми на игра както и чипове, които ако използваш умело в точния момент ще ти дадат предимство в точките. 

FPL Fantasy Manager насърчава гледаемостта на футбола и Българското първенство, дава възможност на участниците да приложат техните виждания за футболната игра в реално време и игрова обстановка, да селектират боеспособен състав, да следят представянето на любимите си отбори и играчи, да четат новини за българския футбол и да използват най-пълния и точен livescore за ППФЛ. 

Следете ежеседмични рубрики в gong.bg,  отразяващи всичко най-интересно в играта - Селекция преди всеки кръг и Обзор след приключването му. 

Очакват те много награди на любимия тим, на Националния отбор на България и още други футболни изненади. Докажи на всички, че разбираш от футбол и изживей мечтата си да бъдеш треньор. 

виртуалния футболен мениджър за Българското първенство по футбол

Следвайте ни в Facebook: 

https://www.facebook.com/FPLFM/ И Instagram: 

https://www.instagram.com/fplfm/ 

Играй FPL Fantasy Manager! СВАЛИ ИГРАТА СЕГА! 

iOS: https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442… 
Android: https://play.google.com/store/apps/details…