След първият изключително успешен сезон на виртуалния футболен мениджър отразяващ българското първенство за сезон 2018/2019, приложението ще е с нова модерна визия и интерфейс, както и подобрени функционалности, които ще допринесат за приятната игра на потребителите. Очакват те много изненади и нововъведения.

FPL Fantasy Manager отразява реалното представяне на футболистите в мачовете от Първа Професионална Футболна Лига на България.

Вече имаш възможността да прилагаш своите виждания и усет за играта само с няколко досега на дисплея. Влез в играта, направи си отбор, следи новините, трансферите и представянето на отборите и играй в реалните мачове от ППФЛ. Всеки твой ход е от значение, всяко решение може да бъде съдбоносно!

Мениджърите разполагат с равен бюджет и селектират състава си според правилата на играта. Точков актив се трупа от показателите на твоите избраници в мачовете от Първа Лига.

Головете, асистенциите, картоните, по-малко допуснатите голове и чистите мрежи определят точките в играта. Използвай футболните си познания, интелект и стратегичекото мислене, за да побеждаваш. Можеш да участваш в публичните лиги, както и да създаваш частни, където да се състезаваш с твоите приятели, колеги, съотборници. Разполагаш с различни схеми на игра както и бонуси, които ако използваш умело в точния момент ще ти дадат предимство в точките.

Официалните правила на играта може да намериш тук: https://fplfm.bg/rules/

Нашите страхотни награди тук: https://fplfm.bg/prizes/

Изгледай нашето видео с упътвания и съвети: https://fplfm.bg/tutorial/

FPL Fantasy Manager насърчава гледаемостта и развитието българския футбол, за да успеем заедно да го върнем на мястото, което заслужава - в елита на Европа и Света. Играта дава възможност на феновете да приложат техните виждания за футбола в реално време и игрова обстановка, да селектират конкуретен състав, да следят представянето на любимите си отбори и играчи, да четат новини за българския футбол и да използват най-пълния и точен live score за ППФЛ. Следи нашата ежеседмична рубрика "Селекция" в gong.bg, отразяващи всичко най-интересно от играта и нашите актуални предложения. От сезон 2018/2019 ще е налична частна лига gong.bg, в която всеки потребител ще може да участва. Първите трима в класирането на всеки полусезон ще получават безплатен тримесечен пакет "Диема екстра". Уникалният код за включване в лигата е gong.bg

Очакват те много награди на любимия тим, на националния отбор на България и още други футболни изненади. Докажи на всички, че разбираш от футбол и изживей мечтата си да бъдеш треньор.

Следвайте ни в Facebook: https://www.facebook.com/FPLFM/

И Instagram: https://www.instagram.com/fplfm/