Зимната пауза в Англия тече още, но феновете на фентъзи-игрите, свързани с Висшата лига от Острова не спират да кроят плановете си за предстоящите мачове. Е, ffstars – лигата, в която можете да се борите с Петър Виденов, който е едно от водещите лица на DIEMA XTRA, свързани с футбола от Англия, призна за нещо ново, което вече е факт. Добрите новини идват с това, че Ffstars придоби официално платформата на FPL Fantasy Manager за феновете на българското първенство като в текста по-долу ще може да видите съдържанието, което публикуваме без редакторска намеса.


Здравейте фентъзи футбол маниаци! 

Имаме прекрасна новина за всички, които са фенове и маниаци на фентъзи футбол игрите или пък са футболни привърженици, които все още не са чували за фентъзи футбол! Обединяването на FPL Fantasy Manager и ffstars (фентъзи футбол старс) вече е факт, като ffstars става собственик на приложението в google playappstore и уебсайта fplfm.bg.

Защо се случи това? Увеличаването на играчите в България и особено наличието на изключително силни такива е предпоставка за това България да бъде сред топ държавите със силни фентъзи играчи в най-скоро време. Тази седмица ffstars организира и първия дневен фентъзи турнир в България за домашното ни първенство с безплатно участие и награден фонд 500лв, който започва в петък 14.02. Партньор на ffstars за организиране на игрите с реални парични средства е компанията, която вижда невероятен потенциал във фентъзи игрите за в бъдеще – Palmsbet.

ffstars

Очаквайте скоро приложението и сайта на ffstars за английската Висша лига и ФПЛ играта, в която играчите ще имат възможност да премерят сили в дневни фентъзи игри, както и коронната игра във ФПЛ – дългата и оспорвана битка за целия сезон. Екипът на ffstars ще развива играта както за феновете на ФПЛ, така и играта за българското първенство. В следващите планове на компанията влизат италианската Серия А и испанската Ла Лига. 

ffstars е общност за феновете на фентъзи футбол играта в България, стартирала през август 2019 година и към момента е най-голямата фентъзи лига както за българското първенство с над 14 000 играчи, така и за английската Висша Лига с почти 2000 такива! Безплатното приложение FPL Fantasy Manager може да свалите за OS android тук или за продукти на apple тук , също така може да играете и на fplfm.bg. Фейсбук страницата на FPL Fantasy Manager може да харесате тук и да получавате новини и ъпдейти от играта. 

За да се включите в сезонната лига на ffstars за Висшата лига, използвайте код rif792 след клик тук. Във фейсбук групата на ffstars може да се включите тук или да посетите сайта на компанията ffstars.com

На всички фентъзи футбол играчи и маниаци, екипът на ffstars обещава, че ще създаде предпоставки за добри игри и много емоции в невероятната и непрекъснато нарастваща общност на фентъзи футбол играчите в България.