Кръг 34 е пред нас! Краят на първенството наближава и през този кръг ще разберем първите два отбора запазващи местата си в лигата. Лудогорец се изправя в шампионския си мач срещу разочарования от загубения финал за купата Левски. Дунав - Витоша, Пирин - Етър, Ботев - Берое и Верея - ЦСКА са любимите ни мачове за уикенда.

Нападението ни  е  Хеан Бланко, Жоао Пауло и  Радослав Кирилов

Хеан Бланко се опитва да се възползва от липсата на Каранга и по-скоро му се получава. ЦСКА е с нов треньор и излиза за задължителна победа срещу Верея. "Червените" вкараха 10 гола в последните два мача на този съперник, а колумбийския нападател се разписа веднъж в тези двубои. Ботев посреща Берое в този кръг, а двата отбора обичат да си вкарват голове / отбелязаха си средно по над 3 гола в последните 10 мача/. Жоао Пауло е човекът във форма, след като е бил замесен в 5 от последните 10 гола на отбора. Радослав Кирилов попълва тройката в нападението. Пирин приема  Етър  в крайно интересен втори плейаут /1-2 в първия/, след като ги победи в последните три домакинства, в които им отбеляза по над 2.5 гола в тях.

В халфовата линия залагаме на Георги Илиев, Кирил Десподов, Вандерсон и Бирсент Карагерен. Втори кръг подред оставяме Георги Илиев в отбора си, но той доказа, че го заслужава! Илиев вече има  4 гола срещу Септември през този сезон. Десподов се завърна след травма и очакваме да е неизменен титуляр до края на първенството. Бирсент Карагерен определено е в най-добрата си форма - 2 гола и 1 асистенция в последните два шампионатни мача. Дунав излиза в битка за спасение срещу Витоша с комфорнта преднина след първия мач / 1-0/ в поредица от 4 победи.

Мартин Луков заслужава вниманието ни в ариергарда. Вратарят на Дунав записа 4 поредни мача без допуснат гол, в които направи цели 14 ключови спасявания. Допълваме, че излиза в домакински мач срещу най-слабото нападение в лигата и това го бетонира под рамката на вратата ни. Станислав Манолев също е добър избор, след като се наложи като крило за ЦСКА и това му дава добри шансове за повече голове и асистенции.

Успех на всички мениджъри!

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/