Навлизаме в кръг 32 с поглед към борбата за третото място и плейофите за оставане в групата. ЦСКА направи поредна грешна стъпка от която се възползва Лудогорец и "Орлите" са почти сигурни шампиони.

Любимите ни мачове в предстоящия кръг 32 са: Верея - Лидогорец, Витоша - Черно Море и  Септември - Дунав 

В нападението гласуваме доверие на Радослав Василев, Клаудиу Кешеру и Ивайло Димитров

След разочарованието от оставянето на пейката на Радослав Василев в изминалия кръг, смятаме че в предстоящия титулярното му място е гарантирано. Черно море гостува на най-слабата защита в Първа лига / Витоша има допуснати 60 гола/. Моряците са в серия от 5 мача без загуба, а Радослав Василев се разписа 2 пъти в предходния мач между двата отбора. Клаудиу Кешеру се превърна във фаворит за спечелване на голмайсторския приз след контузията на Каранга в мача реванш за купата. Лудогорец са в отлична форма след като вкараха 19 гола в последните  7 мача (по над 4 гола/мач).Те разполагат с най-доброто нападение (83 гола) и най-добрата защита (19 гола) в лигата, а Клаудиу Кешеру отбеляза 4 гола във вратата на Верея през този сезон.  Ивайло Димитров е последното ни предложение в нападението, след като добрата му форма класира Славия на финала за Купата.

Локомотивът Кешеру тегли Лудогорец към титлата

източник: Нова Броудкастинг Груп

В средата - Мисиджан, Иван Тилев, Едвин Джеси и Галин Иванов. Иван Тилев определено е играчът на Септември, който прави силно впечатление. Бързото крило натрупа цели 55 точки в FPLFnatasyManager и е бюджетно предложение, което да отвори място за по-скъпи играчи. Едвин Джеси се завърна в игра срещу Левски след контузията си и моментално раздвижи играта на "червените". ЦСКА отбеляза цели 11 гола на Ботев в изминалите мачове през сезона. Славия загуи едва 1 от последните 10 мача, като "белите" не са отбелязали гол в 1 от последните 14 срещи. Галин Иванов е играчът във форма и има 59 точки в последните 7 мача/ 5 гола, 3 асистенции и 4 пъти Играч на мача/.

Галин Иванов изведе Славия напред

източник: Нова Броудкастинг Груп

В защита - Лудогорец и Септември са с най-големи шансове за чиста мрежа.  Септември играе срещу втората най-слаба атака в Първа лига / Дунав/. Ротациите на вратата и в защитата на Лудогорец могат да ви създадат проблеми, но Пластун изглежда твърдия титуляр в в центъра на отбраната. Черно море спечели само едно от послените 7 гостувания, Славия има едва 2 чисти мрежи в последните 13 мача, Берое - Левски и Ботев - ЦСКА са непредсказуеми, така че избягваме играчи от тези отбори в защитната зона.

Успех на всички мениджъри!

Играй FPL Fantasy Manager! 

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/