Кръг 30 измина и донякъде предреши битката за титлата след зрелищното равенство в дербито между ЦСКА и Левски и гръмката победа със 7:0 за Лудогорец срещу Берое. Клаудиу Кешеру изравни по голове / 23 гола/ Фернандо Каранга и може би това ще е интригата между първите два отбора в класирането.

Любимите ни мачове в предстоящия кръг 31 са: Черно Море - Славия, Левски - Верея и  Пирин -  Витоша.

В нападението слагаме Радослав Василев, Станислав Костов и Преслав Йорданов

Радослав Василев започна много силно престоя си в Черно море и вече има 6 гола в лигата. Славия оставя извън групата за мача Ивайло Димитвор, Иван Минчев, Галин Иванов, Стергиакис и Георги Петков, което прави Черно Море тотален фаворит в мача. Станислав Костов ще трябва да се възползва от наказанието на намиращия се в добра форма Сержио Буш и мачът срещу Верея е най-подходящия момент.

Радослав Василев

източник: Ивайло Борисов

В полузащитата - Рафаел Енрике, Паулиньо, Мартин Минчев и Конър Хендерсон. ЦСКА гостува на Берое, срещу когото няма загуба в Стара Загора в последните 19 мача. Енрике е играчът във форма и въпреки, че беше заменен поради травма в дербито срещу Левски, се очаква да стартира в предстоящия кръг. Аналогично е представянето на Паулиньо в Левски и ние смятаме, че той е с най-малък риск от ротация в сгъстената програма на "сините". Двете ни бюджетни предложения са Минчев и Хендерсън. Юношата на Черно море впечатлява с представянето си и вече има 2 гола в сметката си. Той играе като втори нападател и това е още един бонус за повече точки в FPLFantasyManager. Конър Хендерсън е незаменим в средата за Пирин. Не се притеснява да стреля от далечна дистанция, изпълнява всички статични положения и ... прави точки.

Паулиньо

източник: LAP.bg

В защита - Пирин и Левски са фаворити за чиста мрежа. Витоша продължава да изпитва затруднения пред гола на чужд терен и въпреки, че Пирин е разколебан в последните кръгове, препоръчваме защитници от този отбор.  Божидар Митрев е големия фаворит за под рамката и отбелязването му за "Капитан", ще донесе сигурни 12 точки за мениджърите. Избягваме мачовете Ботев-Лудогорец и Берое-ЦСКА !

Успех на всички мениджъри!

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/