Навлизаме в последния кръг в редовната фаза и единственото неразпределено място е 10-тото. Цели 5 отбора /Славия, Локомотив Пд, Септември, Черно море и Пирин/ влизат в борбата за четворката, която ще се бори за "златния" мач за Лига Европа. Този уикенд любимите ни мачове са: Славия - Пирин, Берое - Витоша, Черно море - Локомотив и Етър - Лудогорец. 

Пирин е отбора, който може тотално да обърне класирането от 7-мо до 11-то място. "Орлетата" играят срещу прекия си конкурент Славия, след като в последните 5 мача си вкараха средно по над 2.5 гола. Предвид залога за двата отбора очакваме много голове в този мач. 

Отпред ние сме избрали линия състояща се от Клаудиу Кешеру, Мартин Камбуров и Диого Кампос

Клаудиу Кешеру определено затвърди титулярното си място в атаката на Лудогорец след като вкара 4 гола и направи 2 асистенции от началото на пролетния дял.  Разградчани са задължени да спечелят визитата си във Велико Търново, след като ЦСКА се изправя в непредведим мач с Левски в дербито на кръга. В допълнение трябва да отбележим, че за изиграните 3 мача между двата отбора, Лудогорец е вкарал средно над 4.5 гола на мач във вратата на Етър.   

Клаудиу Кешеру

източник: Gulliver/Getty Images

Камбуров и Кампос са другите ни две предложения в атака. Берое продължава борбата с Левски и със сигурност ще търси лесни 3 точки срещу най-слабия гост в лигата - Витоша / едва 1 спечелена точка/. Диого Кампос все по-добре се адаптира в нападението на Ботев и очакваме да се  възползва от добрата форма на Неделев и Жоао Пауло зад гърба си.

В средата - Крис Гади, Тодор Неделев, Върджил Мисиджан и Борислав Цонев.

Крис Гади надхвърли очакванията ни с натрупаните 85 т. и очакваме да продължи развитието си. Тодор Неделев се върна към най-добрата си форма и е основната фигура в Ботев. Освен това, той рядко пропуска от свободен удар / 2 гола от преки свободни удари в последните 2 мача/ и това е допълнителен бонус за мениджърите. Въпреки продължаващите ротации в състава на Лудогорец, предлагаме да се заложи на Мисиджан за предстоящия кръг. Той е най-ефективния играч на отбора със своите 2 гола и 2 асистенции от началото на втория полусезон. Борислав Цонев е изнендаващия ни ход за уикенда. Педро Еуженио отново е наказан и тежестта за пасовете към Камбуров ще бъде изместена.   

Тодор Неделев

източник: LAP.bg

Накрая, що се отнася до чистите мрежи, смятаме, че Ботев, Берое и Лудогорец са стабилни опции. Ботев играе срещу Дунав, който напоследък вкарва много трудно. Берое определено е с най-големи шансове за чиста мрежа, след като Витоша е вкарал едва 3 гола на чужд терен през целия сезон.

Играй FPL Fantasy Manager! 

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА! 

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
 

Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

 

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/