Ред е на кръг 23! Лудогорец има изключително благоприятен мач, а основните му съперници за титлата /ЦСКА и Левски/ играят срещу много неудобни за тях съперници. Пловдивските грандове Ботев и Локомотив се изправят в борба за топ 6 , което според нас е добре да бъде избегнато от мениджърите.

Нападатели: Фернандо Каранга , Якуб Швиерчок и Валери Домовчийски

След разочаворащия мач на Каранга в изминалия кръг, бразилецът се изправя срещу Дунав. Въпреки, че Дунав са много неудобен съперник за ЦСКА , "червените" нямат право на грешка. До последно мача е под въпрос заради климатичните условия , но все пак залагаме, че Каранга ще отбележи своя 20-ти гол за сезона. 

Очакваме ротациите в Лудогорец да продължат, имайки предвид и много сгъстения цикъл при "орлите". Това поставя Якуб Швиерчок като фаворит за атаката срещу Септември. 

Верея няма загуба срещу Пирин във всички 5 мача между двата отбора, като са вкарали във всеки един от тях. Това прави Валери Домовчийски логичният ни трети избор за атаката.

Фернандо Каранга и Тиаго Родригес

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

В средата избрахме Лукоки, Тиаго Родригес, Галин Иванов и Васил Шопов. Лудогорец и Лукоки имат един от най-благоприятните мачове през кръга. Джоди Лукоки вкара два гола и асистира за още един в предния мач между двата отбора. 

Тиаго Родригес е предложението ни от ЦСКА. Португалецът обича ударите от далечна дистанция и свободните удари , а това може да се окаже решаващо в този мач. 

От бюджетна гледна точка, ние предлагаме Галин Иванов и Васил Шопов. Дунав успя да вкара в 6 от последните 7 мача на ЦСКА като домакин , Шопов е в страхотна форама и не бихме рискували с друг от Дунав.

Лудогорец и Славия са с най-големи шансове за чиста мрежа. Натанел отбеляза 1 гол и асистира за още 1 в мача срещу Септември през първия полусезон. Черно Море е другия ни скрит фаворит за добро представяне в защита. 

Натанаел

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Играй FPL Fantasy Manager! 

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
 

Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

Уеб Браузър:  https://game.fplfm.bg/