Пет кръга до края на редовния сезон, насочваме вниманието ви за битката за топ 6. Тази седмица любимите ни мачове включват: ЦСКА/Черно Море, Берое/Етър, Септември/Левски и Славия/Локомотив Пловдив. Головите спектакли миналата седмица направиха кръг 21 най-резултатния от началото на първенстовто и за първи път от началото на кампанията нападателите направиха разликата между мениджерите. 

След страхотните си изяви в изминалия кръг, в този отново сме склонни да заложим на Каранга и Камбуров като двойка нападатели. Този кръг към тях ще прибавим Ивайло Димитров от Славия. 

Фернандо Каранга се изправя срещу Черно Море, след като им вкара 4 гола в последните си 3 мача срещу тях. ЦСКА е непобеден като домакин срещу "моряците" в последните 14 мача и изглежда тенденцията да продължи. Мартин Камбурове в топ форма със своите 4 гола и 4 асистенции в последните 5 шампионатни мача. Берое домакинства на Етър, който няма победа като гост от 20 август 2017 г. и очакваме силно представяне от "заралии". 

Ивайло Димитров и Славия влизат в нашия фокус този кръг. Нападателят е отбелязал 6 гола в последите 7 мача срещу Локомотив Пловдив. Славия са с 5 последователни домакинстава без загуба, в които са отбелязали цели 14 гола. 

В средата на полето водят Марселиньо, Паулиньо, Иван Минчев и Борислав Цонев.

Марселиньо е нашия избор от Лудогорец, въпреки че заплахата от ротация се увеличава всяка седмица. Бразилецът не е в най-добрата си форма, но той обича да играе срещу Ботев, като има отбелязани 3 гола в последните 4 мача срещу Ботев. Паулиньо влезе като резерва в последния кръг, но веднага показа, че заслужава титулярното място. Делио Роси призна за грешки в определянето на отбора и смятаме, че бразилецът ще се възползва от шанса си. 

Иван Минчев и Борислав Цонев са нашите бюджетни предложения тази седмица. Минчев се завръща след изтърпяно наказание и се очква Славия да гради атаките си през него. Той изпълнява всички статични положения и това е още един шанс за повече точки в FPL Fantasy Manager. Цонев на пръв поглед играе в по-дефанзивната част на халфовата линия на Берое, но с 1 гол и 3 асистенции в последните 5 мача заслужава внимание. 

Левски, Берое, ЦСКА и Пирин са четирите отбора с най-големи шансове за чиста мрежа в този кръг. Въпреки че Берое записа едва 1 чиста мрежа в последните 5 мача, в тях Педро Еуженио отбеляза 5 гола и направи едно голово подаване. Левски няма загуба в историята си срещу Септември и са допуснали едва 3 гола във всички мачове срещу този противник. Новият вратар на Пирин /Георги Георгиев/ се справи добре срещу Локомотив Пловдив /3 спасявания/  и заслужава внимание за тези, които търсят по-евтини опции в тази зона. 

Играй FPL Fantasy Manager!  

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!  

Уеб Браузър:   https://game.fplfm.bg/