Костадин Видолов смята, че футболистите на Ботев Пловдив трябва да излязат на терена освободени психически в предстоящия мач срещу Добруджа и да забравят за лошите резултати до момента.

"Убеден съм, че нашият отбор има по-голям потенциал от това, което показва до момента. Въпреки, че имаме проблеми в някои зони, ние сме най-добрият отбор в Източната "Б" група и се надявам, че ще го покажем още срещу Добруджа. Веднъж вече играхме срещу този противник и видяхме какво може. Предполагам, че гостите ще се групират добре в своята половина и ще разчитат на контраатаки. Съсредоточихме подготовката си за този мач върху това как да пробием сгъстената защита на съперника. Искам да играем разнообразно, търпеливо и концентрирано. Ако успеем да го направим, мисля, че ще зарадваме хората с една хубава победа", каза Видолов.

Той бе категоричен, че Ботев трябва да играе атакуващ футбол и да печели с красива игра.

"Стилът на Ботев винаги е бил такъв. Привържениците ни искат да виждат отбор, който изпитва удоволствие от футбола, аз също. Вярвам, че скоро ще започнем да показваме повече разнообразие в средата на терена, да използваме по-ефективно фланговете и да бележим повече голове".

Проблемът пред Коце Видолов са многото контузии и ограниченият брой състезатели, с които разполага.

"Имаме 16 здрави полеви играчи и изборът ни не е особено голям. Доста футболисти са с тежки травми и не можем да ги използваме до зимата. Въпреки това, вярвам в момчетата и разчитам, че няма да разочароваме нашата публика."