Новото попълнение на Лудогорец Атанас Курдов коментира пред Гонг трансфера си. Бившият играч на Левски, Байер Леверкузен и Ботев заяви, че преминаването му във втородивизионния тим е крачка напред в неговото развитие, като очаква следващата да е трансфер в чужбина.

„Наситина вече съм футболист на Лудогорец, преди малко подписах договор за 6 месеца, като ще през лятото ще преговарям за удължаването му. Мисля, че това е крачка напред за мен, тъй като финансовите възможности и организацията в този клуб са много сериозни. Качвам се едно стъпало нагоре и сега ще поиграя в „Б” група преди да направя стъпката, която искам – трансфер в чужбина”, коментира Курдов.

„Благодаря на хората в Ботев, и специално на Марин Бакалов и Коце Видолов, за това, че ми подадоха ръка в много важен за мен момент. Когато дойдох казах, че ще играя в Пловдив 6 месеца. Вкарах 29 гола и заедно с моите съотборници изпълнихме мисията – вече сме в „Б” група. Благодаря и на публиката, която ни подкрепяше през цялото време. Феновете на Ботев са уникални. Пожелавам на момчетата да са здрави и да продължават с победите, аз ще ги подкрепям от трибуните. Пожелавам успех на всички в Ботев”, каза още Атанас Курдов.