Голмайсторът на Скрита сила Мъдрево Мирослав Мирославов разказа пред сутрешния блок на Дарик радио изненадващи факти за новака в Североизточната В група като официални костюми и 250 човека постоянна агитка при гостуванията.

„Името Скрита сила е още от основаването на отбор. Тук живеят повече мюсюлмани и турци и така са си измислили името и са много горди от него”, обясни Мирославов, който като футболист на Шумен и Локомотив София има седем сезона и над 170 мача в А група.

„Заплатите са в размер на 1000-1200 лева на месец. Може да звучи нескромно, но отборът има официални екипи. За гостуванията пътуваме с костюми, едва ли имат такъв отбор във В група. Президентът на тима специално ни купи 22-местен автобус от Германия”, заяви голаджията, който вкара хеттрик за победата с 6:0 над Преслав в последния кръг на Североизток.

„На домакински мачове играем постоянно пред 1200 фенове, а на гостувания, където и да пътуваме ни подкрепят 200-250 човека. Даже много отбори се учудват от нашите гостувания и не могат да повярват, защото не са чували за това село. То се намира на 10 километра от Кубрат, а този град е родното място на Лили Иванова”, каза още нападателят на Скрита сила Мъдрево Мирослав Мирославов, който през кариерата си има вкарани над 40 гола в А група.