Изпълнителният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо сподели след победата над Локо Мездра с 3:1, че Вячеслав Грозни е сред вариантите за нов треньор на тима, но все още нищо не е сигурно, тъй като в момента се водят преговори с 3-4 специалисти. Наставникът, водил за последно Терек Грозни, изгледа на живо мача между Левски и Локомотив.

В същото време Георги Иванов изрази мнението си относно съдийството на главния рефер. Според Гонзо към Левски се проявява тенденция, която е в ущърб на шампионите.

„Трябваше на полувремето да си кажем, че ако не дадем всичко от себе си и не се борим за всяка топка няма кака да спечелим. Това е наша слабост от началото на сезона, да не вкарваме нашите ситуации, а от едно положение да ни вкарват гол. Надявам се в следващите мачове да изчистим тези неща. Доволен съм, че през второто полувреме отборът показа, че може да играе футбол. Аз вярвам в тези футболисти. Но съм недоволен от първото полувреме, че стояхме близо от хората, но на полувремето си казахме, че трябва да пресираме съперника”, сподели Гонзо след края на мача.

„Виждам, че съдиите не свирят дузпи в наша полза. Има някаква тенденция. Аз казах, че няма да коментирам съдиите, но Димо Момиров трябва да им обърне внимание, защото явно имат нещо срещу Левски. То по-лошо от това какво да стане, в една от ситуациите футболист на Локо Мездра игра като вратар. Нямам претенции да помагат на Левски, а да свирят това, което виждат. Дали Левски ще падне или ще победи – няма значение, просто не трябва да се проявява тази тенденция. Видяхме го и в Своге.”

„Преговаряме с няколко треньора, Вячеслав Грозни е един от тях. Ще се видим тези дни с него, ще видим той какви виждания има за клуба. Ще изберем това, което е най-добро за Левски. Имаме 3-4 кандидатури, но все още обсъждаме, говорим с треньорите, но това нищо не означава. Но треньорът ще бъде назначен след Нова година, за да може този човек да си проведе подготовката. За да няма оправдания: „Аз не съм правил подготовката”. Има и други кандидатури освен Грозни. Не правете коментари, има 3-4 души, с които са водени разговори, но ще обявим това, когато стане факт”, завърши шефът на „сините”.